گرگش مغلوب اراده دانشجویان دختر دانشگاه کاشان

۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۵ کد : ۹۲۳۲ اخبار دانشگاه
گرگش مغلوب اراده دانشجویان دختر دانشگاه کاشان

به مناسبت 16 آذر روز دانشجو، دانشجویان دختر دانشگاه کاشان قله گرگش با ارتفاع 3650 متر را فتح نمودند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه در این خصوص گفت: تیمی متشکل از 12 دانشجوی دختر دانشگاه در تاریخ چهاردهم آذرماه جاری به مناسبت هفته دانشجو و به پاس نکوداشت جلوه های ایثار دانشجویی و با یاد و گرامیداشت شهدای هوافضای مدافع حرم شهرستان کاشان شهید مهدی لطفی نیاسر و شهید مهدی دهقان، موفق به فتح قله سخت و مملو از برف گرگش با ارتفاع 3650 متر شدند.

سعید حلاج باشی افزود: از نکات قابل توجه این برنامه، حضور همسر شهید مهدی دهقان بود که در شرایط نامساعد جوی، پابه پای دانشجویان حضور داشتند..

اعضای تیم را عاطفه عباسیان، فاطمه سیمابی، عاطفه جمالی، فاطمه راگردی کاشانی، پردیس ناصحی، ریحانه مغیلان، زهرا رستگار، فاطمه داداشی، زهرا اسداللهی، فریده کدخدائیان، مریم رضایی تشکیل دادند.

مهدی حاجی نوروزی، لیلا اشتری به عنوان لیدر و الهه ملکیان فینی و فاطمه کاردان سرپرستی تیم را بر عهده داشتند.

دانشجو ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۴۷
سلام و احترام. املای «کرکس» در عنوان خبر صحیح نمی باشد. لطفاً آن را اصلاح فرمائید. باتشکر
پاسخ مدیر سایت ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۴

باسلام

گَرگَش قله‌ای است در مرکز ایران در اطراف کاشان. قله گرگش ۳۶۰۰ متر ارتفاع دارد و فاصله آن از شهر کاشان ۳۵ کیلومتر، از تهران ۲۲۰ کیلومتر، از قم ۱۲۰ کیلومتر و از اصفهان ۱۱۰ کیلومتر (به سمت جنوب) است.