چهل و پنجمین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای هسته ای کشور در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۸ کد : ۹۱۸۹ اخبار دانشگاه

رییس دانشگاه کاشان از برگزاری چهل و پنجمین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای هسته ای کشور در این دانشگاه خبر داد.

دکتر عباس زراعت در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این نمایشگاه برای دومین بار است که در این دانشگاه برگزار می شود افزود: این نمایشگاه از 17 تا 21 آذر ماه برای بازدید دانشجویان، دانشگاهیان ،دانش آموزان و ارگانها ، نهاد ها و عموم مردم  دایر است.

وی اظهار داشت: این نمایشگاه در سه بخش چرخه تولید سوخت، تولید انرژی (نیروگاهی) و کاربردهای جانبی صنعت هسته ای برگزار می شود.

رییس دانشگاه کاشان گفت :  محصولات مرتبط با کشاورزی ، پزشکی هسته ای، تولید کیک زرد، غنی سازی اورانیوم، مجتمع آب سنگین اراک، شبیه ساز اتاق کنترل نیروگاه اتمی بوشهر، دستگاه های لیزر پزشکی و ساخت نسل های مختلف دستگاه های سانتریفیوژ از مهم ترین بخش های این  نمایشگاه خواهد بود.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را آگاه سازی افکار عمومی نسبت به دانش بومی هسته ای و معرفی آن به عنوان یک تکنولوژی مفید در زندگی مردم و دسترسی سریع و راحت و جامع دانشگاهیان به آخرین دستاوردهای صنعت هسته ای، تقویت خودباوری و غرور ملی و معرفی کاربردهای جنبی این صنعت به استادان و دانشجویان ذکر کرد.

این نمایشگاه از ساعت 9 صبح تا 13 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 17:30 برای بازدید علاقمندان دایر است.