کسب عنوان چهارم دانشجوی تیرانداز دانشگاه کاشان در رقابتهای قهرمانی دانشجویان کشور

۱۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۹ کد : ۹۱۸۳ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب مقام چهارم دانشجوی این دانشگاه در مسابقات تیراندازی دانشجویان کشور خبر داد.

سعید حلاج باشی افزود: مسابقات تیراندازی قهرمانی دانشجویان کشور از اول تا چهارم آذرماه 1397، با حضور 60 ورزشکار پسر از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در دو بخش تفنگ و تپانچه بادی به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

وی اظهار داشت: در این مسابقات پوریا حقیقت جو از دانشگاه کاشان در بخش انفرادی رشته ی تفنگ موفق به کسب مقام چهارم مسابقات شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان به سطح بالای این مسابقات اشاره و خاطر نشان کرد: نفرات اول تا سوم از قهرمانان ملی کشور و از افراد اعزامی به دو دوره از مسابقات المپیک می باشند.

حلاج باشی با اشاره به اینکه پوریا حقیقت جو از دانشجویان ترم اول  این دانشگاه است، اظهار امیدواری کرد: با حمایت مسئولان و برنامه ریزی دقیق تر و پشتکار وی بتوانیم شاهد کسب عناوین بهتر از ورزشکار باشیم.