پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت پنجم آذر روز بسیج

۰۵ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۳ کد : ۹۱۵۴ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

پنجم آذرماه روز بسیج و سالروز صدور فرمان تاریخی معمار کبیر انقلاب اسلامی برای تشکیل بسیج را گرامی می‌داریم.

امسال روز بسیج با روز میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام صادق (ع) و هفته بسیج با هفته وحدت تقارن یافته است. به راستی بسیج می‌تواند نماد وحدت و همدلی باشد.

بسیج پایگاه اخلاق و ایثار، جایگاه خودسازی و از خودگذشتگی و مشارکت مخلصانه در پیشبرد اهداف و آمال جامعه است.

یکی از لازمه‌ها و نیازهای اساسی جامعه امروزی تقویت روحیه و باور بسیجی در بین همه مسئولان و آحاد مردم است؛ بسیاری مشکلات و ناشدنی‌های مملکت با همین روحیه است که می‌تواند انجام شود.

بسیجی زمینه‌ساز ترویج اعتقادات و اخلاقیات در بین آحاد شهروندان است.

بدینوسیله با گرامیداشت روز بسیج، این مناسبت بزرگ را خدمت همه ملت شریف ایران به ویژه یادگاران دوران حماسه و ایثار و آحاد دانشگاهیان تبریک عرض می‌نمایم و سلامت و سعادتمندی همه بسیجیان مخلص را از درگاه حق تعالی مسئلت داریم.

دکتر عباس زراعت

رئیس دانشگاه کاشان