آغاز بکار جشنواره معرفی کانون های فرهنگی و هنری رویش دانشگاه کاشان

۲۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۹ کد : ۹۱۰۳ اخبار دانشگاه
آغاز بکار جشنواره معرفی کانون های فرهنگی و هنری رویش دانشگاه کاشان

جشنواره رویش (معرفی کانون‌های فرهنگی، هنری و مذهبی دانشجویان) با حضور رئیس ، معاون فرهنگی دانشجویی، مسئول و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان در محل دائمی نمایشگاه های این دانشگاه (پارکینگ مهندسی) آغاز بکار کرد.

مدیر فرهنگی با اشاره به حضور کانون های روشنا، مهدویت، شهدا، ایرانشناسی و گردشگری، کیمیا، رسانه، موسیقی، تئاتر، هلال احمر، گفتمان، عروج در این جشنواره افزود: در این نمایشگاه  کانون ها آخرین دستاوردها و توانمندی های خود را ارائه کرده اند.

حجت الاسلام احمد شیخ زاده خاطر نشان کرد: نمایشنامه خوانی، قطعات موسیقی، غرفه فروش محصولات فرهنگی، برنامه های آموزشی و مسابقات فرهنگی از جمله برنامه های این جشنواره است.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را ارائه خلاقیت ها و توانمندیها و تقویت ایده های خلاق و کاربردی در عرصه فرهنگی ذکر کرد و افزود: این جشنواره که همه ساله در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

این جشنواره تا روز سه شنبه 22 آبان ماه  از ساعت 9 صبح تا 20:30 برای بازدید علاقمندان دایر است.