کمک ۵۰۰ میلیون ریالی خیرین آموزش عالی دکترعلیمحمد ساتر و خانم زهرا کتابچی به صندوق قرض الحسنه فاطمه الزهرا(س)

۲۰ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۴ کد : ۹۱۰۰ اخبار دانشگاه
کمک ۵۰۰ میلیون ریالی خیرین آموزش عالی دکترعلیمحمد ساتر و خانم زهرا کتابچی  به صندوق قرض الحسنه  فاطمه الزهرا(س)

مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویی فاطمه الزهرا(س) دانشگاه کاشان از کمک 500 میلیون ریالی  خیرین دانشگاه کاشان  دکترعلیمحد ساتر و خانم زهرا کتابچی به این صندوق خبر داد.

جواد نخی افزود:  صندوق قرض الحسنه دانشجویی فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) دانشگاه کاشان  به نیت یادبود زنده‌یاد دکتر مهین‌دخت موتمن به همت خانواده این مرحومه و جمعی از خیرین در  سال 89 در دانشگاه کاشان راه‌اندازی شده است.

وی ترویج و تحکیم شعائر اسلامی، کمک به تحقق عدالت اجتماعی، ارتقاء سطح فرهنگ و تحکیم مبانی دین و اخلاق و تأمین بخشی از نیازهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانشجویان را از اهداف این صندوق عنوان کرد و افزود: تاکنون حدود 20 میلیارد ریال تسهیلات به 5 هزار و 300 دانشجو در قالب وام های وام قرض الحسنه، شاهد، خاص علمی، وام مؤتمن، وام لپ تاپ، وام ازدواج و وام شرافتی پرداخت شده است.

گفتنی است به همت این خانواده خیّر فاز 2  دانشکده مهندسی  با زیربنای پنج هزار و 600 مترمربع در سه طبقه هشتم اسفند 96 در دانشگاه کاشان به بهره برداری رسید.