جشنواره رویش

۱۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۲ کد : ۹۰۹۸ اخبار تصویری

جشنواره معرفی کانون های فرهنگی و هنری رویش

جشنواره رویش با هدف معرفی کانون‌های فرهنگی، هنری و مذهبی دانشجویان به خصوص دانشجویان جدیدالورود  در محل دائمی نمایشگاه های دانشگاه (پارکینگ مهندسی) از شنبه 19آبان  لغایت سه شنبه 22 آبان ماه برگزار می شود.

احمد شیخ زاده مدیر فرهنگی با اشاره به حضور کانون های روشنا، مهدویت، شهدا، ایرانشناسی و گردشگری، کیمیا، رسانه، موسیقی، تئاتر، هلال احمر، گفتمان، عروج در جشنواره رویش افزود موضوع نمایشگاه؛ معرفی دستاوردها، فعالیت ها و دعوت به عضویت دانشجویان می باشد. مراسم افتتاحیه رسمی، روز یکشنبه 20آبان ماه ساعت 12:30 خواهد بود.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: نمایشنامه خوانی، قطعات موسیقی، غرفه فروش محصولات فرهنگی، برنامه های آموزشی و مسابقات فرهنگی از جمله برنامه های این جشنواره است.

علاقه مندان می توانند همه روزه از ساعت 9 الی 20:30 از این نمایشگاه بازدید داشته باشند.