جشنواره علمی پژوهشی دانشجویی دانشگاه کاشان گشایش یافت

۲۵ آذر ۱۳۸۸ | ۱۷:۲۲ کد : ۹۰۹ اخبار دانشگاه

به مناسبت هفته پژوهش دومین جشنواره و نمایشگاه علمی پژوهشی دانشجویی دانشگاه کاشان در این دانشگاه گشایش یافت.

دبیر برگزاری این جشنواره گفت: در این جشنواره بیش از 200 طرح پژوهشی از تمام دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه کاشان به همراه طرح‌های علمی، اختراعات ثبت‌شده، نرم‌افزار قرآنی، مقالات ISI، کتب، نشریات، طرح‌های ادبی ارائه شده است.

ابراهیم هنرمند، هدف از برگزاری این جشنواره را ارائه توانمندی‌های پژوهشی دانشجویان در تمامی رشته‌ها و تشویق و ترغیب آنها به کارهای پژوهشی و تحقیقی ذکر کرد.

وی طرح ماشین شاهب، ثبت چند دستگاه اختراع، سنتز کاتولیز را از جمله طرح‌های ارائه شده در این جشنواره برشمرد و افزود: گروه فرش دانشکده معماری و هنر و شرکت بهینه‌سازی سوخت هم دستاوردهای علمی خود را در این جشنواره ارائه کردند.

هنرمند با اشاره به اینکه این جشنواره تا 29 آذرماه برای بازدید علاقمندان دایر است، اظهار داشت: در پایان به 20 طرح برگزیده این جشنواره جوایزی اهدا خواهد شد.

به گفته وی، در حاشیة برگزاری این جشنواره نرم‌افزارهای تخصصی رشته‌های مختلف عرضه می‌شود.

مهدی بازرگانی‌پور دبیر اجرایی، مصطفی وطنی مدیر اجرایی، جواد عابدین‌نژاد، صادق نعیمی و علی حمصیان از اعضای کمیته اجرایی این جشنواره می‌باشند.