حضور اساتید دانشگاه کاشان (هم اندیشی اساتید) در باغ موزه دفاع مقدس

۱۲ مهر ۱۳۹۷ | ۰۰:۳۶ کد : ۸۹۲۸ اخبار دانشگاه

در نخستین روزهای سال تحصیلی جدید، جمعی از استادان دانشگاه کاشان به همراه هیئت رئیسه وبرخی از اعضای شورای دانشگاه از پارک علم وفن آوری پردیس تهران و همچنین باغ موزه دفاع مقدس دیدار کردند.

در این اردوی علمی و فرهنگی که به همت مرکز هم اندیشی و همکاری و هماهنگی معاونت پژوهشی و روابط عمومی دانشگاه برگزارشد ۲۵ نفر از استادان از رشته های مختلف دانشگاه شرکت داشتند.

بازدید از چند شرکت دانش بنیان و نمایشگاه دستاوردهای پارک علم وفن آوری و جلسه با رئیس و معاون و برخی از مسؤولان پارک و آشنایی با ساختار این تشکیلات و همجنین بازدید از سالن های هفت گانه باغ موزه دفاع مقدس و شناخت بیشتر با تاریخ و دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از اهداف و برنامه های این اردوی یک روزه بود که استقبال و تحسین شرکت کنندگان را به همراه داشت.