پیام تبریک رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت کسب رتبه اول در نظام رتبه‌بندی تایمز

پیام تبریک رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت کسب رتبه اول در نظام رتبه‌بندی تایمز

اساتید، دانشجویان و کارکنان ارجمند

سلام علیکم

با احترام؛ با کمال مباهات و خرسندی، خبر غرورآفرین کسب رتبه اول دانشگاه کاشان در میان دانشگاه‌های جامع کشور در نظام رتبه‌بندی معتبر تایمز 2019 و رتبه دوم میان کلیه دانشگاه‌‌های جامع، صنعتی و علوم پزشکی و رتبه 500 تا 600 جهانی را به همه شما، عموم شهروندان منطقه عالم خیز کاشان و آحاد جامعه علمی کشور تبریک عرض می‌نمایم.

این توفیق که در امتداد کسب رتبه‌های ممتاز در نظام‌های معتبر دیگر حاصل شده است نشانه استمرار توفیقات این مرکز علمی در عرصه‌ها و زمینه‌های مختلف در سطح ملی و بین‌المللی است.

این نظام رتبه‌بندی، نظامی جامع است که معیارهای آموزشی، پژوهشی، تأثیر پژوهش، درآمد صنعتی، نوآوری، فعالیت‌های بین‌المللی و ... را ملاک انتخاب قرار می‌دهد.

این توفیق که در سرآغاز سال تحصیلی جدید بدست آمد و محصول تلاش تمامی همکاران هیأت علمی، کارمندان و دانشجویان عزیز می‌باشد، می‌تواند سالی لبریز از توفیق و کامیابی را نوید دهد.

انشاءالله همچنان مصمم وهدفمند به سوی قله‌های تعالی راه خواهیم پیمود و دیر نیست که این دانشگاه مطابق برنامه پیش‌بینی شده در بین پنج دانشگاه برتر کشور قرار گیرد.

دکتر عباس زراعت