کلنگ احداث پروژه های بزرگ دانشگاه کاشان

۲۱ اسفند ۱۳۸۴ | ۱۷:۳۴ کد : ۸۸ اخبار دانشگاه

روزهای پ‍ایانی سال 1384نوید بخش بهاری مبارک در شکوفایی و توسعه دانشگاه کاشان است. دوشنبه 22/12/84 طی آیینی با حضور دکتر محمود ملاباشی معاون دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران وزارتی و مسوولان شهری و دانشگاهی ضمن بهره برداری رسمی از سالن چندمنظوره ورزشی کلنگ احداث ساختمانهای جدید دانشکده های علوم انسانی مهندسی و سایت مرکزی دانشگاه به زمین زده می شود.

ساختمان دانشکده علوم انسانی با زیر بنایی بالغ بر 6 هزار متر مربع و اعتباری معادل 26 میلیارد ریال ساختمان دانشکده مهندسی با زیر بنایی بالغ بر 5 هزار متر مربع و اعتباری معادل 20 میلیارد ریال و ساختمان سایت مرکزی دانشگاه با زیر بنایی بالغ بر 4 هزار متر مربع و اعتباری معادل 12 میلیارد ریال در وزارت علوم مصوب شده است.

همچنین در این مراسم سالن چند منظوره ورزشی با زیر بنایی بالغ بر 2500 متر مربع و اعتباری معادل 5 میلیارد ریال رسما آغاز به کار می کند.