اولین کارگاه تخصصی بین المللی با موضوع مهندسی نیروگاه های فتوولتاییک در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۷ کد : ۸۷۸۴ اخبار دانشگاه

به همت دفتر همکاری های علمی بین الملل و پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان اولین کارگاه تخصصی بین المللی مهندسی نیروگاه های خورشیدی فتوولتاییک مگاواتی از تاریخ ۱۵ الی ۱۷ شهریورماه ۹۷ به زبان انگلیسی در دانشگاه کاشان برگزار شد.

عضو هیات علمی پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان اظهار داشت: این کارگاه بین المللی با هدف ارایه دانش فنی نیروگاه های فتوولتاییک مگاواتی به متخصصین بین المللی تهیه و تدوین گردید که 24 تن از استادان دانشگاه های مختلف کشور عراق ( از جمله، بغداد، مستنصریه، النهرین، موصل و ذی قار) حضور داشتند.

دکتر محمد نظیفی فرد افزود: در این کارگاه بین المللی به مدت سه روز اصول و مبانی طراحی، نحوه پیاده سازی، مهندسی بهره برداری، ارزیابی اقتصادی و راهکارهای تامین مالی پروژه های نیروگاه های فتوولتاییک به مخاطبین آموزش داده شد.

وی خاطر نشان کرد: مخاطبین این کارگاه علاوه بر بررسی الزامات طراحی فنی نیروگاه خورشیدی فتوولتاییک، به صورت عملی با راهکارهای نوین بهره برداری این نوع نیروگاه ها آشنایی پیدا کردند.

پس از اتمام کارگاه، شرکت کنندگانگواهینامه بین المللی معتبر در کارگاه را از دست دکتر زراعت، رئیس محترم دانشگاه دریافت کردند.

همچنین، این گروه به مدت دو روز ازآثار و  مناطق تاریخی و جذابیت های گردشگری شهر کاشان بازدید کردند.