دو عضو هیأت علمی دانشگاه کاشان به عنوان فرهیختگان برگزیده بسیجی استان اصفهان معرفی شدند

۰۴ آذر ۱۳۸۸ | ۱۲:۵۰ کد : ۸۷۲ اخبار دانشگاه

به مناسبت هفته بسیج در دو مراسم جداگانه از دکتر جواد صفایی قمی دانشیار گروه شیمی و دکتر غلامحسین صدیفیان استادیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان به عنوان فرهیختگان برگزیده و نمونه بسیجی استان اصفهان تجلیل شد.

در مراسمی که به همت سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان اصفهان در دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه اصفهان برگزار شد چهار تن از اساتید بسیجی دانشگاه‌های استان اصفهان از جمله دکتر صفایی و دکتر صدیفیان مورد تقدیر و تشکر قرار گرفتند.

همچنین در مراسم مشابهی  که از سوی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان برگزار شد، پنج تن از اساتید بسیجی استان تقدیر شد که دکتر جواد صفائی قمی و دکتر غلامحسین صدیفیان از اساتید بسیجی دانشگاه کاشان به عنوان اساتید نمونه بسیجی معرفی و از زحمات و تلاش های علمی، پژوهشی و فرهنگی آنان تجلیل بعمل آمد.