پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند

۰۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۱ کد : ۸۷۱۷ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

همکاران عزیز

چهارم شهریور روز کارمند را به شما کارمندان سخت‌کوش دانشگاه کاشان تبریک عرض می‌نمایم.

رسالت کارمندان در جوامع دانشگاهی که زمینه‌سازی تحصیل دانشجویان و آموزش و پژوهش اساتید است، در پیشرفت و تکاپوی مراکز علمی بسیار اثرگذار و مهم است و به طور مستقیمی با توفیقات دانشگاهی در ارتباط است.

سال گذشته دانشگاه کاشان، افتخارات فراوانی را در سطح ملی و بین‌المللی آفرید که قرار گرفتن در میان 10 دانشگاه برتر کشور برای دومین سال متوالی و ارتقاء رتبه این مرکز علمی در نظام های مختلف رتبه بندی از جمله آنهاست. حتما کارمندان عزیز در این کامیابی‌های شیرین در همه زمینه‌ها نقش‌آفرین و بسترساز بوده اند.

با تبریک مجدد، امیدوارم در سال جاری که با شرایط خاص و مضیقه‌های متعدد اقتصادی و بودجه‌ای همراه می باشد، همه ما با صرفه‌جویی و درک و دریافت وضعیت جاری کشور، برنامه‌های این مرکز علمی را همراهی کنیم.

از درگاه خداوند متعال سلامت و نیک روزی همگان را مسئلت دارم.

دکتر عباس زراعت

رئیس دانشگاه