همایش پنجره‌ای به سوی کیهان با همکاری رصدخانه دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۳ آبان ۱۳۸۸ | ۱۹:۰۷ کد : ۸۷۱ اخبار دانشگاه

همایش پنجره‌ای به سوی کیهان با همکاری رصدخانه دانشگاه کاشان به مدت یک هفته در دانشگاه آزاد واحد مبارکه برگزار شد.

در این همایش پروفسور احمد کیاست‌پور، استاد برجسته علم نجوم و عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان با موضوع منظومه خورشیدی و منظومه‌های فراخورشیدی و روش‌های کشف سیارات فراخورشیدی برای علاقمندان سخنرانی کرد.

مهندس صفایی، کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان نیز در زمینه مبانی نسبیت خاص و عام و روش‌های آشکارسازی امواج گرانشی به ارائه سخنرانی پرداختند.

شایان ذکر است دکتر علیرضا حاجی کریمی دبیر همایش و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد مبارکه نیز ضمن ارزیابی مثبت این همایش، ابراز امیدواری کرد همکاری‌های پژوهشی در خصوص نجوم و اخترفیزیک بین این دانشگاه و رصدخانه دانشگاه کاشان تداوم یابد.

در حاشیه این همایش کارگاه آموزشی معرفی ابزارهای رصدی و آموزش چگونگی کار با تلسکوپ توسط کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان برگزار گردید.

بازدید از آسمان نمای آموزشی، برگزاری رصد شبانه و برگزاری نمایشگاه عکس‌های نجومی محمد سلطان‌الکتابی دانشجوی دانشگاه کاشان و عکاس نجومی، از دیگر برنامه‌های این همایش بود.