انعقاد تفاهم نامه میان دانشگاه کاشان و دانشگاه روزنهایم آلمان و گروه صنعتی آرین سعید

۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۷ کد : ۸۷۰۷ اخبار دانشگاه تفاهم نامه

روسای دانشگاه کاشان و دانشگاه روزنهایم آلمان و رئیس گروه صنعتی آرین سعید برای همکاری های مشترک تفاهم نامه امضا کردند.

مهم ترین محورهای همکاری عبارت است از:انجام طرح های تحقیقاتی مشترک،تبادل استاد و دانشجو،انجام دوره مشترک آموزشی در مقطع کارشناسی ارشد در رشته صنایع چوب،تبادل اطلاعات و کارگاههای مشترک که در قراردادهای جداگانه پیش بینی خواهد شد.

بر اساس توافق های اولیه مقرر گردیده است پردیس دانشگاه کاشان با هزینه مجموعه آرین سعید در استان مازندران برای رفع نیازهای علمی کشور در زمینه صنایع چوب فعال گردد.این تفاهم نامه برای مدت ۵ سال معتبر بوده و حداقل در دو شاخه علمی عملیاتی می گردد.

نمایندگان دو دانشگاه اوایل این هفته از کارخانه های تولید ام دی اف در شمال کشور بازدید نموده و نیازهای کارگاهی و آزمایشگاهی و راههای اجرایی برای انجام موضوع تفاهم نامه را بررسی کردند.

بیات ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۸
با سلام ای کاش تو زمینه‌های دیگه و رشته‌های دیگه تبادل دانشجو رو هم اعمال میکردین...
ورزش ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۰
از ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر زراعت درخواست می کنیم در زمینه رشته پرطرفدار تربیت بدنی که در تقریبا همه دانشگاه های طراز اول دنیا دانشکده داره نیز با چند دانشگاه خارجی در زمینه همکاری های دو جانبه بین اساتید، تبادل استاد دانشجو و.... مکاتبه نمایند. با تشکر