پیام تبریک رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت روز خبرنگار

۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۹ کد : ۸۶۹۹ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

17 مرداد روز خبرنگار را به همه خبرنگاران پرتلاش و سخت کوش میهن اسلامی به ویژه خبرنگاران پرکار، کم توقع و قانع منطقه فرهنگی کاشان و به طور خاص خبرنگاران کوشایی که معتقدانه و هدفمند در جهت انعکاس اخبار و رویدادهای مراکز علمی و پژوهشی کشور در تلاش هستند تبریک عرض می نمایم.

بی شک رسالت خبرنگاران در تحولات وتوسعه یافتگی های جوامع بسیار مهم و اثرگذار است و حتما در شرایط خاصی که مملکت ما با آن روبروست این نقش و کارکرد، به ویژه در ایجاد آرامش ، وفاق و همدلی و نشاط اجتماعی بسیار اهمیت دارد.

انشاءالله خبرنگاران با درک و دریافتی که از شرایط ویژه این روزها دارند، پیشروتر از آحاد جامعه در ثبات و پیشرفت کشور و عبور از این تنگه پرچالش قرین توفیق خواهند بود.

سلامت وسعادتمندی همگان و سربلندی و سرافرازی میهن اسلامی را از درگاه خداوند بزرگ و حکیم مسئلت می نمایم.

دکتر عباس زراعت

رئیس دانشگاه کاشان