برگزاری دهمین جلسه هم اندیشی استادان دانشگاه کاشان

۲۰ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۷ کد : ۸۶۴۲ اخبار دانشگاه

دهمین جلسه هم اندیشی استادان دانشگاه کاشان در سال تحصیلی ۹۶-۹۷ با موضوع " آسیب شناسی مسایل فرهنگی دانشگاهها با تاکید بر مسایل دانشگاه کاشان " در  برگزار شد.

در این جلسه که ریاست دانشگاه و تنی چند از معاونین و مدیران فرهنگی نیز حضور داشتند ، نخست رییس دانشگاه  به نقش مؤثر استادان در رشد و بالندگی فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و از آنها خواست بیش از پیش با حسن گفتار و رفتار و ایده ها و طرح های خویش مجموعه را یاری رسانند.

سپس دکتر سهراب زاده از استادان و پژوهشگران مسایل اجتماعی با ارائه مقاله کوتاه خویش بعضی از آسیب های فرهنگی محیط دانشگاه را یادآور شد و از همکاران خواست نسبت به رفع و اصلاح آن بکوشند.

طرح دیدگاههای دیگر استادان بویژه استادان حوزه علوم انسانی و گزارش معاون فرهنگی دانشگاه در باره رشد چشمگیر فعالیت های فرهنگی در سال تحصیلی گذشته (با آمار و ارقام) از دیگر برنامه های این هم اندیشی بود که مورد استقبال استادان واقع شد.