کسب رتبه برتر غرفه نشریات دانشجویی دانشگاه کاشان در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها

۱۹ آبان ۱۳۸۸ | ۱۶:۱۵ کد : ۸۶۴ اخبار دانشگاه

کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: 52 نشریه دانشجویی دانشگاه کاشان با شرکت فعال در شانزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها موفق به کسب رتبه برتر بخش دانشجویی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.

لیلا شجاعی‌زاده افزود: دانشگاه کاشان به عنوان تنها دانشگاه منطقه‌ای شرکت کننده در نمایشگاه با ارائه و معرفی بیش از 52 نشریه دانشجویی در زمینه‌های فرهنگی، علمی، هنری و اجتماعی، پخش کلیپ، استفاده از نمادهای سنتی کاشان و توزیع بروشور فعالیت‌های نشریات دانشگاه کاشان در نمایشگاه حضور فعال داشته و توانست تکاپو و شور و هیجان دانشجویی را در اذهان تداعی کند.

گفتنی است در این نمایشگاه 21 دانشگاه از سراسر کشور با معرفی بیش از 1800 نشریه دانشجویی شرکت داشتند.