کارگاه آموزشی سیاسی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۱ آبان ۱۳۸۸ | ۱۱:۲۱ کد : ۸۵۴ اخبار دانشگاه

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: کارگاه آموزشی، سیاسی با حضور 60نفر از دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی این دانشگاه در سالن کنفرانس پژوهشکده اسانس دانشگاه در شهر قمصر برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین «عباس خادمیان» افزود: در این کارگاه یک روزه آموزشی حجت‌الاسلام و المسلمین سیدابراهیم حسینی معاون آموزشی مؤسسه امام خمینی(ره) با موضوع ولایت فقیه، مبانی حکومت اسلامی و عدل حکومتی در عصر غیبت برای حاضران سخنرانی کرد.

وی اظهار داشت: در نوبت بعد از ظهر این کارگاه آموزشی هم حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمهدی ساداتی‌نژاد عضو هیأت علمی و مدیر گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی کاشان موضوع جریان شناسی سیاسی و بررسی انقلاب‌های مخملی را مورد بحث و بررسی قرار داد.

ایشان هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را ارتقاء سطح بینش علمی و سیاسی دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی ذکر کرد.

این کارگاه با برگزاری جشن سالروز میلاد امام‌رضا(ع) پایان یافت.