برگزاری دومین جلسه کمیته حمایت از انجمن های علمی دانشجویی

۰۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۵ کد : ۸۵۳۹ اخبار دانشگاه

دومین جلسه  کمیته حمایت از انجمن های علمی با حضور اعضاء کمیته رئیس، معاونان و مدیر فرهنگی و دبیر دبیران انجمن های علمی و مسئول انجمن های دانشگاه کاشان برگزار شد.

در این جلسه به ارائه گزارش جشنواره حرکت، برشمردن نقاط قوت و  ضعف و همچنین دستاوردهای  این جشنواره توسط دبیر جشنواره حرکت (آقای حسینی) اشاره شد.

سپس دکتر ستار معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در مورد نحوه  حضوراساتید در فعالیت های انجمن های اشاره نمود و دکتر شیخ زاده پیشنهاداتی را مبنی بر تعیین راهکارهای تشویقی برای اساتید فعال انجمنهای علمی مطرح نمود.

در این نشست دکتر منعم زاده معاون پژوهشی و فناوری و دکتر فرهادیان رئیس میز صمعت دانشگاه توضیحاتی در خصوص  مرکز تجاری سازی و میز صنعت دانشگاه  و حضور موثر  انجمن های علمی در این بخش ارائه  کردند.

رئیس دانشگاه نیز بر حضور بنیاد سعیدی بر حمایت ار انجمن های علمی تاکید نمود و پیشنهاد داد که در نمایشگاه دستاوردهای آینده از آقای سعیدی دعوت به عمل آید.

برگزاری همایش ملی برای انجمن های علمی از مصوبات این جلسه بود.

در پایان این نشست از سید محمد حسینی دبیر دبیران انجمن های علمی  و دبیر جشنواره حرکت تقدیر شد.