اطلاعیه شماره ۲ مرحله ارزیابی تخصصی دکتری نیمه متمرکز سال ۱۳۹۷ دانشگاه کاشان

۰۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۵ کد : ۸۵۱۳ اطلاعیه ها

جهت دریافت فایل اطلاعیه شماره 2 مرحله ارزیابی تخصصی دکتری نیمه متمرکز سال 1397 دانشگاه کاشان اینجا کلیک نمایید.

فرم مرحله ارزیابی تخصصی دکتری نیمه متمرکز سال 1397 دانشگاه کاشان

حسین غریبی ۰۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۱:۳۴
چرا سامانه ثبت نام دکترا برای مصاحبه فعال نیست
پاسخ مدیر سایت ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۳

مشکلی مشاهده نشد

علی ویسکرمی ۰۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۴
با سلام و وقت بخیر رشته تحصیلی بنده معدن گرایش استخراج هست. برای مصاحبه میخوام بیام دانشگاه کاشان که بر اساس زمانبندی اعلام شده به خاطر اینکه اول فامیلی بنده حرف واو است باید 19 خرداد به اون دانشگاه مراجعه کنم. متاسفانه تو همین موقعیت زمانی مصاحبه دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشه. امکانش هست که بنده همون روز 13 خرداد واسه مصاحبه مراجعه کنم. اگه امکانش هست یه شماره تماس به بنده بدید که بتونم با مسئول مربوط تماس بگیرم. با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۵

باسلام . حضور دریکی از تاریخ های اعلام شده برای کد رشته موردنظرتان بلامانع است.

افسانه بابادی ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۲:۴۱
با عرض سلام . یک سوالی داشتم خدمتتون. هنگام ثبت نام اینترنتی برای مصاحبه ی دکترا مبلغ 70هزار تومان واریز کردیم . بعد برای مدارکی که باید روز مصاحبه همراه داشته باشیم نوشته که فیش واریزی به حساب درآمد اختصاصی دانشگاه .همین کدپیگیری که از این پرداخت داریم کافیه یا باید یک پرداخت دیگر هم انجام بدیم؟
پاسخ مدیر سایت ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۳

باسلام.در صورتیکه از طریق درگاه اینترنتی پرداخت نداشته و از طریق بانک پرداخت نموده اید چون امکان ثبت نام اینرنتی دیگر برایتان مقدور نیست لذا با در دست داشتن فیش مربوطه مراجعه نمایید.

اسلامی ۰۶ تیر ۱۳۹۷ | ۲۳:۵۲
با سلام . زمان دقیق مصاحبه دکتری رشته ریاضی - آنالیز عددی چه روزیست ؟ یک سایت نوشته 2 و 3 مرداد یک سایت دیگر نوشته 13 مرداد !!!!!
پاسخ مدیر سایت ۰۹ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۳

باسلام. زمان دقیق آن در جدول ارائه شده در پیوست اطلاعیه میباشد.

میثم سلطانی ۰۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۳
با سلام بنده در سامانه الکترونیکی ثبت نام نکردم و زمانش به پایان رسیده. مصاحبه بنده یک مرداد می باشد (رشته ریاضی کاربردی). می خواستم ببینم می تونم مصاحبه شرکت کنم یا ثبت نام الکترونیکی الزامیه؟
پاسخ مدیر سایت ۰۹ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۲

باسلام.لطفا با شماره تلفن 03155912128 تماس حاصل فرمایید.