بیست و یکمین جشنواره ورزشهای همگانی دانشجویان دانشگاه کاشان برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۵ کد : ۸۵۰۱ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری بیست و یکمین جشنواره ورزشهای همگانی دانشجویان دختر و پسر این دانشگاه در اردیبهشت ماه و همزمان با هفته سراهای دانشجویی خبر داد.

محمد رمضانی علوی افزود: این جشنواره در رشته های والیبال، گل کوچیک، دارت، شوت بسکتبال، طناب کشی، فوتبال دستی، توپ امدادی، فریزبی، قویترین مردان و جنگل نوردی با حضور 352 نفر در بخش پسران و 524 نفر در بخش دختران برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه ورزش همگانی و ایجاد نشاط و شادابی در خوابگاههای دانشجویی عنوان کرد و اظهار داشت: توسعه و افزایش مشارکت در فعالیت های ورزش همگانی از جمله اهداف تعیین شده در سند چشم انداز دانشگاه در حوزه ورزش می باشد؛ و با افزایش تعداد شرکت کنندگان در این جشنواره در مقایسه با جشنواره سال گذشته رشد بالای 50 درصد را  داشته ایم.