برگزاری اردوی جنگل نوردی دانشجویان دانشگاه کاشان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۱ کد : ۸۴۷۳ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری اولین اردوی جنگل نوردی دانشجویان، گرامیداشت شهید مومنیان و در قالب بیست و یکمین جشنواره ورزشهای همگانی خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: این برنامه در دو بخش دختران و پسران در جنگل الیمستان شهرستان آمل برگزار گردید. وی ادامه داد: اردوی جنگل نوردی دختران از تاریخ 18 لغایت 20 اردیبهشت ماه با حضور 120 نفر از دانشجویان و اردوی پسران از 19 لغایت 21 اردیبهشت ماه با حضور 80 نفر برگزار شد.

مدیر تربیت بدنی هدف از برگزاری این اردو را توسعه ورزش همگانی دانشجویان و ایجاد نشاط و شادابی و همچنین ایجاد تنوع در برگزاری اردوهای ورزشی دانست و اظهار داشت: این اردو با اولویت حضور دانشجویان خوابگاهی در هفته سراهای خوابگاهی و با همکاری گروه کوهنوردی شهرستان کاشان و آمل برگزار شد که با استقبال بالای دانشجویان همراه گردید.

گفتنی است برگزاری اردوهای ورزشی در قالب کوهگشت، کویر گشت، صعود های ورزشی ... از جمله برنامه هایی است که در راستای توسعه ورزش همگانی برگزار شده و با قوت و  استقبال خوب دانشجویان برگزار می گردد.