فرم الکترونیکی شرکت در کنفرانسهای دانشجویی (داخلی)

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۲ کد : ۸۴۶۷ اطلاعیه ها

به منظور تسریع و سهولت کار دانشجویان محترم و صرفه جویی در وقت و کاغذ، فرم شرکت در همایشها و کارگاههای داخلی در سامانه پویا بارگذاری شده است و نیازی به ارسال فرم کاغذی نمی باشد. لذا دانشجویان گرامی قبل از ارسال فرم الکترونیکی شرکت در کنفرانسها، بایستی در سامانه ی پویا: 1.قسمت پژوهش/مدیریت مقالات گردهمایی نسبت به تکمیل و ارسال مقاله ی چاپ شده وگواهی ارائه مقاله اقدام نماید. پس از تایید مقاله توسط استاد راهنمای محترم و معاونت پژوهشی دانشگاه، دانشجو باید مجددا در سامانه ی پویا 2. قسمت پژوهش / فرم شرکت در همایش ها و کارگاه های داخلی، فرم مربوطه را تکمیل نموده و اصل اسناد هزینه شده را به این معاونت ارسال نمایند.

لازم بذکر است فرم شرکت در همایش ابتدا توسط دانشجو تکمیل شده سپس به تایید استاد راهنمای محترم، معاونت محترم پژوهشی دانشکده و نهایتا مدیر محترم پژوهشی دانشگاه میرسد. پس از ارسال اصل اسناد توسط دانشجو به این معاونت در خصوص پرداخت اقدامات لازم انجام خواهد شد.( شایان ذکر است که برگزار کننده کنفرانسهای علمی، دانشگاه های دولتی یا انجمن های علمی مورد تایید می باشند و ضوابط شرکت در کنفرانس طبق ضوابط قبلی اجرا میشود).

مدیر پژوهشی