فراخوان استخدام عضو هیأت علمی آموزشی و پژوهشی دانشگاه کاشان

۱۸ مهر ۱۳۸۸ | ۱۷:۰۸ کد : ۸۴۵ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

فراخوان استخدام عضو هیأت علمی آموزشی و پژوهشی

بدینوسیله دانشگاه کاشان به منظور تکمیل کادر هیأت علمی آموزشی و پژوهشی خود در سال تحصیلی 89 – 88 در رشته‌های مختلف در قالب اعطای بورس (راتبه)، استخدام پیمانی، طرح سربازی و عقد قرارداد حق التدریس؛ به شرح ذیل دعوت به همکاری می نماید.

متقاضیان استخدام پیمانی یا طرح سربازی باید حداکثر تا تاریخ 31/6/89 در مقطع دکتری فارغ التحصیل شوند.

متقاضیان حق التدریس باید دانشجوی سال آخر دوره دکتری یا دارای مدرک دکتری و یا مدرک کارشناسی ارشد در رشته هایی باشند که در مقطع دکتری امکان ادامه تحصیل در ایران وجود نداشته باشد.

بورس تحصیلی (راتبه) به دانشجویان دکتری که حداقل در سال دوم تحصیل باشند اعطا می گردد.

متقاضیان واجد شرایط می توانند فرم درخواست همکاری را تکمیل و به همراه مدارک لازم به آدرس کاشان، کیلومتر 6 بلوار قطب راوندی، دانشگاه کاشان، دبیرخانه هیأت اجرایی جذب ارسال نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه متقاضیان محترم می توانند از ساعت 11 - 9 صبح با شماره تلفن 5912981 - 0361 با کارشناس دبیرخانه هیأت اجرایی جذب (آقای عامری) تماس حاصل نمایند.

با تشکر - دبیرخانه هیأت اجرایی جذب