موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در مرحله نهایی المپیاد دانشجویی کشور

۱۵ مهر ۱۳۸۸ | ۱۹:۲۰ کد : ۸۴۴ اخبار دانشگاه

مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه کاشان از موفقیت سه دانشجوی دانشگاه کاشان در چهاردهمین المپیاد دانشجویی کشور خبر داد.

دکتر حسین نعیمی با بیان این که این المپیاد سالانه یک بار برگزار می‌شود زمان ثبت‌نام آن را اسفندماه هر سال عنوان کرد و افزود: این المپیاد در دو مرحله نیمه نهایی و نهایی برگزار می‌شود که مرحله نیمه نهایی آن در اردیبهشت و مرحله نهایی در تیرماه هر سال تحت نظارت سازمان سنجش برگزار می‌شود.

دکتر نعیمی با اشاره به شرکت 50 دانشجوی دانشگاه کاشان در قالب ده تیم 5 نفری در این المپیاد افزود: این 50نفر در رشته‌های حقوق، الهیات، زبان و ادبیات فارسی، ریاضی، فیزیک، شیمی، مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی مکانیک همراه با دانشجویان سراسر کشور به رقابت پرداختند که در مرحله نیمه نهایی یازده نفر از دانشجویان دانشگاه کاشان شامل موحده کنگانی و سمیه اکرمی (زبان و ادبیات فارسی)، مجید صفری و مهدی رجبی (حقوق)، بنفشه سامانی و سمانه مظاهری (شیمی)، رضابابایی و حسن زینل‌خانی (مهندسی کامپیوتر)، علیرضا صفایی (فیزیک)، داوود ظریفی (مهندسی برق)، و محمدتقی قربانی پشت مشهدی (مهندسی مکانیک) موفق به کسب رتبه‌های برتر و حضور در مرحله نهایی شدند که در مرحله نهایی نیز سه نفر از دانشجویان علیرضا صفایی (رشته فیزیک ـ رتبه 6)، مهدی رجبی (رشته حقوق ـ رتبه 13) و موحده کنگانی (زبان و ادبیات فارسی ـ رتبه 14) موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.

وی افزودرتبه‌های اول تا پانزدهم هر رشته می‌تواند به طور مستقیم در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل شود.

دکتر نعیمی در پایان از دانشجویان ممتاز به ویژه دانشجویان ورودی سال 85 دانشگاه خواست خود را برای شرکت در پانزدهمین المپیاد دانشجویی کشور آماده کنند.