پیام تبریک رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت روز معلم

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۰ کد : ۸۴۱۱ اخبار دانشگاه

اساتید ارجمند

12 اردیبهشت روز معلم را که امسال با سالروز میلاد امام عصر (عج) همزمانی دارد خدمت همه شما تبریک و گرامی باد می‌گویم.

کسوت مقدس استادی از تأثیرگذارترین کسوت‌ها در تعیین سمت و سوی حرکت جامعه و تضمین پویایی و پایایی هر ملت است.

نسل جوانی که به دست اساتید پرورش می‌یابند ضامن توسعه و پیشرفت فردای کشورند.

بحمدالله دانشگاه کاشان لبریز از حضور اساتید پرکار، عالم، اخلاق‌مدار و ایثارگری است که با جدیت و درایت، همت وهمیت خود را در ترویج و بسط آموزش و پژوهش مصروف می‌دارند و با تکیه بر همین پشتوانه و نیز پویایی دانشجویان و زمینه‌سازی کارکنان است که این مرکز علمی همواره در پیشتازی و ممتازی از سرآمدانِ مراکز دانشگاهی کشور است.

با گرامی‌داشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و با تبریک مجدد سلامتی و کامیابی روز افزون جنابعالی را در همه مراحل زندگی به ویژه انجام رسالت‌های دانشگاهی مسئلت دارم.

دکتر عباس زراعت