حمایت از کالای ایرانی نیازمند فرهنگ سازی است

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۹ کد : ۸۳۷۴ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۲۲۳
حمایت از کالای ایرانی نیازمند فرهنگ سازی است

رئیس اتاق بازرگانی کاشان گفت: حمایت از کالای ایرانی به فرهنگ سازی در بین اقشار مختلف مردم نیاز است.

مهندس تولایی در نشست شورای فرهنگی دانشگاه کاشان، با عنوان حمایت از کالای ایرانی با اشاره به نامگذاری سال جدید، نقش دانشگاهیان را در این زمینه حایز اهمیت دانست و اظهار کرد: برای تحقق این امر، همکاری دانشگاهیان در راستای رونق و شکوفایی اقتصادی کشور لازم است.

وی با اشاره به پتانسیل های موجود کاشان و وجود شرکت ها و کارخانجات عظیم تولیدی در این منطقه افزود: باید استادان دانشگاه با ارتباط هر چه بیشتر با صنعت و ارائه طرح های تحقیقاتی به کمک صنعت آمده و مشکلات و نیازهای صنایع را برطرف نمایند تا بتوانند تولیدات و محصولات با کیفیت و مرغوب ارائه دهند.

وی دریاچه نمک، انرژی خورشیدی، اسانس و گلاب و فرش را از ذخایر مهم منطقه کاشان نام برد و گفت: باید با همکاری دانشگاه و تشکیل کمیته های تخصصی و با مطالعات و تحقیقات علمی بتوان از این پتانسیل ها و ذخایر منطقه به خوبی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه بخشی از تجارت کشورمان برند سازی است تاکید کرد: اگر کشور بخواهد نجات پیدا کند و اقتصاد  خود را رونق بخشد باید فرایندهای تولید به گونه ای باشد که محصول خوب ارائه دهند.

مهندس تولایی با تاکید بر اینکه گفتمان در تولید ملی باید همراه با گفتمان خریدار محوری باشد افزود: در حوزه کسب و کار نباید کالایی که خریدار و تقاضایی برای آن نیست تولید شود.

رئیس اتاق بازرگانی کاشان با اشاره به اینکه عرصه فرهنگ عقب تر از عرصه تولید است خاطر نشان کرد: اگر بتوان فرهنگ سازی در زمینه حمایت از کالای ایرانی صورت گیرد در توسعه اقتصادی کشور موفق خواهیم بود.

رئیس دانشگاه کاشان نیز در این نشست از اعلام آمادگی این دانشگاه برای حمایت از کالای ایرانی و تولید کنندگان خبر داد و گفت: فرهنگ سازی، رسالت مهم برای تحقق اهداف شعار سال است.

دکتر عباس زراعت به تشکیل دبیرخانه دائمی تحقق شعار سال در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: این دبیرخانه  با ایجاد کارگروه های تخصصی و با استفاده از کارشناسان خبره دانشگاه در راستای عملیاتی شدن شعار سال که توسط مقام معظم رهبری هرسال نامگذاری می شود ایجاد شده است.

وی لازمه حمایت از کالای ایرانی را استانداردسازی و کیفیت مرغوب محصولات دانست و اظهار کرد: منطقه کاشان از پتانسیل های بالقوه ای  برخوردار است که با رعایت استانداردهای لازم و با کمک کارشناسان و طرح های پژوهشی می توان خدمات خوبی را ارائه کرد.

در این نشست کارشناسان و اعضای شورای فرهنگی دانشگاه  نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.


( ۱ )

نظر شما :