برگزاری سومین همایش آیینه های ایثار در دانشگاه کاشان

۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰ کد : ۸۳۴۱ اخبار دانشگاه

معاون فرهنگی دانشگاه کاشان از برگزاری سومین همایش آیینه های ایثار مراسم گرامیداشت روز جانباز  با حضور جمعی از جانبازان 25 تا 49 درصد دوران دفاع مقدس، در تالار علامه فیض کاشانی  این دانشگاه خبر داد.

دکتر حسین ستار افزود: این مراسم به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری شهرستان، بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشگاه کاشان، روز شنبه اول اردیبهشت برگزار می شود.

معاون فرهنگی دانشگاه  با بیان اینکه ایام و اعیاد شعبانیه و به‌ویژه چهارم شعبان زادروز بزرگ جانباز کربلا حضرت ابوالفضل العباس (ع) به‌عنوان روز جانباز فرصت مغتنمی برای پیوند موضوعات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با مناسبت‌های مذهبی است اظهار داشت: هدف از برگزاری  این همایش، ایجاد پیوند عمیق تمام برنامه‌ها با موضوع سیره حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز و ولایتمداری است.

دکتر ستار، تجلیل از جانبازان 25 تا 49 درصد دوران دفاع مقدس و تکریم خانواده معظم آنان، بهره مندی از سخنان جانباز سرافراز غلامحسین صفایی نویسنده ارزشی دفاع مقدس  را از جمله برنامه های این همایش عنوان کرد.

معاون فرهنگی دانشگاه همچنین از برگزاری جلسه شورآفرین اجتماع جانبازان در این دانشگاه خبر داد و افزود: این مراسم روز شنبه اول اردیبهشت ماه سال جاری مصادف با چهارم شعبان همزمان با سالروز ولادت جانباز کربلا حضرت ابوالفضل (س) ساعت 11:30 در محل کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه برگزار می شود.