بازدید اعضای هیأت علمی دانشگاه کاشان از مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهید موسویان

۰۶ مهر ۱۳۸۸ | ۱۲:۱۴ کد : ۸۳۳ اخبار دانشگاه

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد، رئیس دانشگاه کاشان به همراه معاونان و اعضای هیأت علمی از مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهید موسویان کاشان بازدید کردند.

بنا به گزارش روابط عمومی مرکز رشد دانشگاه کاشان، دکتر ساداتی‌نژاد در این بازدید گفت: دیدگاه ما نسبت به مرکز فنی و حرفه‌ای یک دیدگاه مکمل است که طی آن ما می‌توانیم با یک تعامل دو سویه از یک طرف کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها خود را در اختیار مرکز قرار دهیم و از طرف دیگر کارگاه‌های مرکز فنی و حرفه‌ای مورد استفاده دانشجویان دانشگاه قرار گیرد که این امر در راستای اصل اصلاح الگوی مصرف و کاهش هزینه‌ها در خور توجه می‌باشد.

در این دیدار، مهندس علوانی رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهید موسویان نیز در رابطه با امضاء تفاهم‌نامه بین این مرکز و دانشگاه کاشان و همچنین فعالیت مرکز و نصب تجهیزات جدید توضیحاتی را ارائه داد.

وی با اعلام این که هدف اصلی از این بازدید، معرفی این مرکز به اساتید و استفاده از دانش آنها برای دانشجویان بوده است ابراز امیدواری کرد این مرکز بتواند با همکاری اساتید در آینده سطح فعالیت‌های خود را در صنعت منطقه افزایش دهد.