موفقیت تیم دو ومیدانی دانشجویان پسر دانشگاه کاشان

۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۲ کد : ۸۳۱۴ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
موفقیت تیم دو ومیدانی دانشجویان پسر دانشگاه کاشان

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب موفقیت تیم دو ومیدانی دانشجویان پسردرمسابقات دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: این مسابقات از تاریخ نهم تا دوازدهم اسفند ماه سال 96 به میزبانی دانشگاه یزد و با حضور دانشگاه های اصفهان، صنعتی اصفهان، هنراصفهان، شهرکرد و یزد برگزار شد.

وی افزود:  در این مسابقات  ترکیب تیم دو و میدانی دانشگاه  را  آقایان حمیدرضا مشهودی، امیر عباس امانی پور، امین ایروانی نیا، علیرضا آقا بابایی، مجید بویری، حسین براتی، محمد صالح محمدی، یوسف ریاضی فر، علی پیرمرادیان ومحمد خلیلی به مربی گری آقای حاج جواد مقامی نژاد و سرپرستی  آقای عبدالله سعادت  تشکیل می دادند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در این مسابقات آقایان خلیلی، ابروانی نیا، آقا بابایی و بویری ( مقام دوم دو 400*4 متر) – آقایان براتی، محمدی، ریاضی فر و پیرمرادیان (مقام سوم دو 100*4 متر) – بویری (مقام سوم دو 1500 متر)، ریاضی فر( مقام سوم دو 200 متر) و محمدی (مقام دوم دو 100 و 200 متر) را کسب کردند.