حضور معاون پژوهشی دانشگاه کاشان در چهارمین همایش بین‌المللی نظام رتبه‌بندی گرین‌متریک و عقد تفاهم‌نامه با دانشگاه اندونزی

۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۰ کد : ۸۲۹۵ اخبار دانشگاه تفاهم نامه
حضور معاون پژوهشی دانشگاه  کاشان در چهارمین همایش بین‌المللی نظام رتبه‌بندی گرین‌متریک  و عقد تفاهم‌نامه با دانشگاه اندونزی

در پی کسب رتبه دوم کشوری و 108 جهانی دانشگاه کاشان در نظام رتبه‌بندی گرین متریک 2017،  از دانشگاه کاشان  برای ارائه سخنرانی  در چهارمین کنفرانس بین‌المللی گرین‌متریک دعوت شد.

در این سخنرانی دکتر مجید منعم زاده، معاون پژوهشی دانشگاه کاشان پس از معرفی شهر کاشان و دانشگاه کاشان درباره برنامه‌ها و سیاستهای دانشگاه کاشان درباره ذخیره و بازیافت آب سخنرانی کرد.

در این کنفرانس  بین‌المللی نمایندگان بیش از ۲۴ کشور دنیا سخنرانی داشتند.

پس از سخنرانی به دعوت دانشگاه اندونزی، تفاهم‌نامه‌ای در زمینه آموزشی و پژوهشی میان آن دانشگاه با دانشگاه کاشان امضا شد.