دانشجو در سال تحصیلی جدید به دانشگاه کاشان راه یافتند

۳۱ شهریور ۱۳۸۸ | ۱۶:۰۱ کد : ۸۲۷ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان گفت: برای سال تحصیلی 89-88، یک هزار و 230 دانشجو به این دانشگاه راه یافتند.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد افزود: 800 نفر از این تعداد دانشجویان دختر و 430 نفر پسر هستند.

به گفته وی، 840 نفر از این افراد در دورة روزانه و 390 نفر هم در دورة شبانه در 28 رشته گرایش این دانشگاه پذیرفته شدند.

رئیس دانشگاه کاشان افزود: ظرفیت پذیرش دانشجویان در سال جاری حدود 300 نفر نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

ایشان، بیشترین پذیرفتگان را به ترتیب در رشته‌های مهندسی برق گرایش‌های الکترونیک و قدرت، شیمی گرایش صنایع شیمیایی، مهندسی معدن، زبان و ادبیات عرب، مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار، زبان و ادبیات فارسی و رشته فیزیک در دو گرایش جامد و هسته‌ای ذکر کرد.

دکتر ساداتی‌نژاد با اشاره به اینکه زمان ثبت نام پذیرفته شدگان از 30 شهریور تا دوم مهرماه ادامه دارد افزود: امسال برای رفاه حال دانشجویان و خانواده‌ها و ه دلیل تقارن با ماه مبارک رمضان، ثبت‌نام به صورت اینترنتی نیز انجام می‌شود.

دانشگاه کاشان بیش از هفت هزار و ششصد دانشجو دارد.