پیام تقدیر و تشکر رئیس دانشگاه کاشان از همکاران

۲۷ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۸ کد : ۸۲۶۰ اخبار دانشگاه

اساتید ارجمند و همکاران گرامی دانشگاه کاشان

با احترام و تبریک نو بهار 1397 خورشیدی، بدینوسیله بر خود لازم می دانم از همه زحمات و خدمات ارزشمند و معتقدانه ای که در طول سال 1396 برای این مرکز علمی به عهده داشتید، تقدیر و تشکر نمایم.

به یقین دفتر پر افتخار افتخارات و دستاوردهای دانشگاه کاشان در سالی که گذشت و کسب عناوین و توفیقات پرشمار و پیاپی در سطح بین المللی و ملی و پیشتازی و پیشگامی این مرکز علمی در بین دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، همه نشان از سالی موفق و پرتکاپو برای دانشگاه کاشان دارد.

آنچه در استقبال از سال جدید برای دانشگاه مهم است روحیه همدلی و اتفاق و اتحاد در پیشبرد رسالت های دانشگاهی است. همه باید به هم احترام بگذاریم و اندازه و قاعده موقعیت ممتاز خود را بدانیم. استاد، دانشجو و کارمند هر یک در جایگاه خود می توانند منشا اثر باشند همانگونه که تاکنون نیز بوده اند.

انشاءالله در سال جدید برگ های زرین دیگری بر افتخارات و دستاوردهای دانشگاه کاشان افزوده خواهد شد.

سلامتی، سعادتمندی و سربلندی شما و خانواده محترم را آرزو می نمایم. سالی توأم با موفقیت و بهروزی پیش روی شما باشد.

دکتر عباس زراعت

رئیس دانشگاه کاشان