اردوی دانشجویان اتباع پسر دانشگاه کاشان به شیراز

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۲۱:۵۷ کد : ۸۲۴۷ اخبار دانشگاه

معاون فرهنگی دانشگاه کاشان از اعزام حدود 35 دانشجوی پسر اتباع این دانشگاه به سفر تفریحی فرهنگی شیراز خبر داد.

دکتر حسین ستار با بیان اینکه اردوی دانشجویان خارجی برای اولین بار است که در دانشگاه کاشان انجام میشود افزود: در راستای اهداف فرهنگی دانشگاه در ابعاد بین المللی و با هدف ایفای رسالت فرهنگی در خصوص دانشجویان خارجی، ورود به این عرصه ازوظایف فرهنگی دانشگاه است.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاههای جهان جذب دانشجو صرفا با اهداف اقتصادی و یا علمی مورد توجه قرار نمی گیرد خاطر نشان کرد: کارکردهای فرهنگی این اردوها بسیار مهم و نیاز به توجه بیشتر است.

دکتر ستار همچنین از برگزاری ویژه برنامه های دانشجویان اتباع در آستانه سال نو خبر داد و افزود: بزرگداشت مادر شهدای اتباع دفاع مقدس هم در سال آینده برگزار می شود.

اردوی سه روزه دانشجویان اتباع به شیراز به همت مدیریت ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان برگزار شد.