انتشار هیجدهمین شماره مجله حدیث ­پژوهی دانشگاه کاشان

۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۹ کد : ۸۲۴۴ اخبار دانشگاه

هیجدهمین شماره مجله علمی - پژوهشی حدیث پژوهی به صورت الکترونیکی و چاپی مربوط به پاییز و زمستان1396 منتشر شد.

مدیر مسئول این مجله علمی- پژوهشی گفت: در این شماره از مجله مقالاتی با عناوین نگرش تاریخی به روایات قرائات اهل‌بیت ، بررسی کارکرد سبب ورود حدیث درتبیین قواعد فقهی ، تحلیل احادیث طینت از منظر فقه‌الحدیث ، بررسی کاربرد عقل در نقد روایات ، درآمدی بر سنت‌های انتقال حدیث: خاستگاه اِسناد و اعتبار آن ، مبانی اعتبارسنجی روایات بحارالانوار نزد علامه مجلسی ، روش‌شناسی احادیث اجتماعی ، اعتبارسنجی سندی و تحلیل متنی روایات فرزندآوری ، مصداق‌شناسی آیۀ دابه الارض باتوجه‌به روایات فریقین ، نشانه‌شناسی و تحلیل فرامتنی برخی از کنایات نهج‌البلاغه ، نقد روایات فریقین درخصوص قرائت غیررایج ((ولا تُسألُ عَن أصحَاب الجَحِیم)) ،جایگاه حدیث در تفسیر البیان فی الموافقه بین الحدیث والقرآن  از جمله مقالات ارائه شده است.

دکتر محسن قاسم پور با اشاره به اینکه  این مجله به آدرس http://s-hadith.kashanu.ac.ir  قابل دسترس همگان است اظهار داشت: این مجله پژوهندگان را جهت ارسال مقالات ارزشمند خود برای شماره های بعد فرامی خواند.حدیث پژوهی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام WWW.ISC.gov.ir و در بانک اطلاعات نشریات کشور: WWW.magiran.com  و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی WWW.SID.ir نمایه می‌شود.

قابل ذکر است  بر اساس نامه شماره 10690/3 مورخ 28/12/1387 از سوی کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشریه حدیث پژوهی حائز رتبه علمی پژوهشی گردیده است.