دانشگاه کاشان میزبان مسابقات تکواندو پسران دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه ۶ کشور

۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۲ کد : ۸۲۲۱ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از میزبانی این دانشگاه در برگزاری مسابقات تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 6 کشور خبر داد

محمد رمضانی علوی با بیان اینکه این مسابقات از شانزدهم تا نوزدهم اسفندماه جاری در این دانشگاه برگزار می شود افزود: این مسابقات با حضور 40 ورزشکار از دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان، هنر اصفهان، یزد، شهر کرد، شهرضا و کاشان برگزار خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: ورزشکاران در این دوره مسابقات در هشت وزن  برای کسب سهمیه چهاردهمین المپیاد دانشجویان که  تابستان 97 در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد به رقابت خواهند پرداخت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان اظهار داشت: تنها نفرات اول در اوزان مختلف سهمیه ورود به المپیاد را کسب می کنند.