قهرمانی تیم شهید محسن حججی در مسابقات لیگ والیبال کارکنان سال ۹۶ (جام شهید محسن حججی) دانشگاه کاشان

۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۳ کد : ۸۲۰۱ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از قهرمانی تیم شهید محسن حججی در مسابقات لیگ والیبال کارکنان دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این مسابقات از مهرماه همزمان با هفته تربیت بدنی آغاز شد؛ و تا اسفند ماه با برگزاری 34 بازی به طول انجامید.

وی اظهار کرد: در این دوره از مسابقات تیمهای مدافعان حرم، شهدای حرم، شهید محسن حججی،  اساتید الف، اساتید ب حضور داشتند که تیم های شهید محسن حججی، مدافعان حرم وشهدای حرم به ترتیب موفق به کسب مقام اول تا سوم مسابقات شدند.

وی هدف از برگزاری این مسابقات را ایجاد شور نشاط بین کارکنان و زنده نگه داشتن یاد وخاطره شهدای مدافع حرم و همدلی و همسویی کارمندان و اساتید در راستای این هدف عنوان کرد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان  ابراز امیدواری کرد: در سالهای آتی با مشارکت بیشتر کارکنان (کارمندان و اساتید) و حمایت بیشتر مسئولین دانشگاه از ورزش کارکنان شاهد پیشرفت امر ورزش در بین آحاد دانشگاه باشیم.

اعضای تیم های قهرمان:

تیم شهید محسن حججی متشکل از آقایان ابوالفضل خدمتی، حسن آبیاتی، محمود مازوچی، احسان صادقی، مرتضی اقبالی، مهدی ناظم پور، حسین حسنی بود.

اعضای تیم مدافعان حرم را آقایان یاسر مهرانیان، علیرضا صفوی، وحید یاورزاده، صادق عربی، روح ا... کاظمی، محمدرضا نیکویی، رمضانعلی مولایی، سید مهدی سادات فر تشکیل دادند.

تیم شهدای حرم متشکل از آقایان عبداله سعادت، محمد مدرسی، قدرت ا... بدیعی، محمد تقی ایمانی مقدم، محمد رضا هاشم زاده، حمیدرضا کریمیان، صادق الماسی، محمد ناظمی بود.

محمود مازوچی ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۲
با تشکر از هم تیمی های عزیز . نشون دادیم که هنوز تجربه حرف اول رو میزنه و دود از کنده بلاند میشه