همایش آموزش پیش از ازدواج در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۶ کد : ۸۱۹۱ اخبار دانشگاه
همایش آموزش پیش از ازدواج در دانشگاه کاشان برگزار شد

همایش آموزش پیش از ازدواج “ خواستگاری و ازدواج سالم” توسط مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه در تالار آزادی دانشگاه برگزار شد.

رئیس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: دراین همایش که بیش از 300 نفر از دانشجویان دانشگاه شرکت کردند، معیارهای ازدواج سالم و موفق به شکل آموزش مشارکتی توسط دکتر علیرضا آقا یوسفی روان شناس و عضو هیئت مدیره انجمن روان شناسی ایران ارائه گردید.

سید حسین حسینی هدف از برگزاری این همایش را آشنایی دانشجویان با چگونگی انتخاب همسر و ازدواج موفق و آموزش مهارتهای پیش از ازدواج با هدف ارتقاء سطح آگاهی جوانان و نوجوانان در آستانه ازدواج بیان کرد و افزود: از برنامه های دیگر این همایش اجرای موسیقی توسط آقای حافظ محمدزاده کودک 7 ساله کاشانی و سخنرانی مصطفی صادقی یکی از کارشناسان مرکزمشاوره دانشجویی بود.

همچنین در این همایش با اجرای مسابقه توسط مدرس به 5 نفر از برندگان مسابقه کارت هدیه به مبلغ 50 هزار تومان اهداء شد.