دانشگاه کاشان میزبان مسابقات تکواندو دختران دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه ۶ کشور

۰۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۵ کد : ۸۱۸۳ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از میزبانی این دانشگاه در برگزاری مسابقات تکواندو دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه 6 کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی با بیان اینکه این مسابقات از نهم تا دوازدهم اسفند ماه جاری در این دانشگاه برگزاری می شود افزود: این مسابقات با حضور تیم هایی از دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان، یزد، شهر کرد، شهرضا و کاشان برگزار خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: در این مسابقات ورزشکاران برای کسب سهمیه چهاردهمین المپیاد دانشجویان که  تابستان 97 در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد به رقابت خواهند پرداخت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان افزود: تنها نفرات اول در اوزان مختلف سهمیه ورود به المپیاد را کسب می کنند.

رمضانی افزود: مسابقات تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 6 کشور نیز از شانزدهم تا نوزدهم در دانشگاه کاشان برگزار می شود.