عضو هیات علمی دانشگاه کاشان رتبه نخست فناوری نانو معرفی شد

۰۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۷ کد : ۸۱۶۹ اخبار دانشگاه
عضو هیات علمی دانشگاه کاشان رتبه نخست فناوری نانو معرفی شد

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: دکتر مسعود صلواتی نیاسر عضو هیات علمی این دانشگاه در جشنواره برترین های فناوری نانو کشور رتبه نخست را کسب کرد.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: ستاد ویژه توسعه فناوری‌نانو به صورت سالانه افراد و نهادهای مؤثر در توسعه علم و فناوری‌نانو را در راستای چشم‌انداز، اهداف و برنامه‌های سند راهبرد آینده فناوری‌نانو ارزیابی و رتبه‌بندی می‌نماید.

وی با بیان اینکه در این برنامه دستاوردها و فعالیت‌های سالانه مراکز پژوهشی، متخصصان، فناوران، مراکز رشد، آزمایشگاه‌ها، شرکت‌ها و رسانه‌ها ارزیابی می‌شوند افزود: بر اساس این ارزیابی دکتر مسعود صلواتی نیاسر از دانشگاه کاشان به عنوان برترین محقق کشور معرفی شد.

تاکنون در 11 سال پیاپی این ارزیابی‌ها انجام و افراد و نهادهای برتر فناوری‌نانو در سال‌های 1384 تا 1394 مشخص شده‌اند.