گشایش نمایشگاه یافته های محوطه باستانی استرک و جوشقان در دانشگاه کاشان

۰۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۱ کد : ۸۱۵۵ اخبار دانشگاه
گشایش نمایشگاه یافته های محوطه باستانی استرک و جوشقان  در دانشگاه کاشان

نمایشگاه یافته های فصل دوم کاوش گروه باستانشناسی دانشگاه کاشان در محوطه استرک- جوشقان با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان، رئیس دانشگاه کاشان و جمعی از مسئولان در محل نگارخانه دانشکده معماری و هنر در طبقه اول ساختمان اسلامی گشایش یافت.

مدیر گروه باستان شناسی دانشگاه کاشان گفت: کاوش فصل دوم محوطه استرک- جوشقان در مهر ماه سالجاری در قالب مدرسه انسان­شناسی جسمانی با حضور اساتید دانشگاه کاشان و همکاری علمی دانشگاه ورشو لهستان و دانشجویان علاقمند باستانشناسی از سطح کشور انجام شد.

دکتر لیلا مکوندی اظهار داشت: این محوطه متعلق به عصر آهن 2 و اوایل عصر آهن 3 در حدود 1000 الی 800 ق.م (در حدود 3 هزار سال پیش) است.

وی خاطر نشان کرد: از نتایج مهم این کاوش کشف آیین های تدفینی جدید، اشیاء و مواد فرهنگی شامل ظروف سفالی و اشیاء فلزی است که از درون گورهای کاوش شده بدست آمده اند.

این نمایشگاه با همکاری انجمن علمی گروه باستانشناسی تا پانزدهم ماه جاری صبح ها ساعت 9 الی 13 و بعداز ظهر 14 الی 18 در محل نگارخانه دانشکده معماری و هنر در طبقه اول ساختمان اسلامی برای بازدید علاقمندان دایر است.