اولین دانش آموخته دکتری رشته هوش مصنوعی دانشگاه کاشان از پایان نامه خود دفاع کرد

۰۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۷:۵۴ کد : ۸۱۳۸ اخبار دانشگاه
اولین دانش آموخته  دکتری رشته هوش مصنوعی دانشگاه کاشان  از پایان نامه خود  دفاع کرد

جلسه دفاعیه اولین دانش آموخته رشته مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی در دانشگاه کاشان در مقطع دکتری روز دوشنبه 30 بهمن ماه 96 برگزار شد.

«سید جلال الدین موسوی راد» به عنوان اولین دانش آموخته  دکتری رشته هوش مصنوعی دانشگاه از پایان نامه خود با عنوان  «قطعه بندی تصاویر با استفاده از الگوریتمهای فرااکتشافی جمعیتگرا»  دفاع کرد.

این رساله تحت راهنمایی  دکتر حسین ابراهیم پور عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان انجام شد و با حضور هیات داوران ، دکتر شمس الهی (استاد دانشگاه صنعتی شریف) و دکتر فاطمی زاده (دانشیار دانشگاه صنعتی شریف) و دکتر سلیمی (استادیار دانشگاه کاشان) مورد ارزشیابی قرار گرفت و در نهایت به آن «درجه عالی» اعطا شد.

از این پژوهش تا کنون 9 مقاله در مجلات معتبر علمی داخلی و خارجی ( ای اس ای isi ، علمی پژوهشی, isc , scopus)، 4 فصل کتاب (book chapter) و 10 مقاله در کنفرانس های معتبر داخلی و خارجی چاپ شده یا در انتظار چاپ است.

سید وحید مروج ۰۴ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۲
سلام عالیه