موفقیت تیم شنای دانشجویان پسر دانشگاه کاشان در مسابقات دانشجویی منطقه ۶ کشور

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۰ کد : ۸۰۹۱ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب عنوان دوم مسابقه شنای 100*4 تیمی  و عنوان سوم انفرادی در رشته شنای کرال پشت و کسب 4 سهمیه المپیادی خبر داد.

محمد رمضانی علوی با اشاره به اینکه در ابن مسابقات که نسبت به دوره گذشته از یک سهمیه به 4 سهمیه افزایش داشته است اظهار داشت: در این مسابقات تیم شنای دانشگاه کاشان متشکل از پیمان اباذری، مجید نصیری، عرفان ایزدی و محمد کریم دهنوی، جواد مرآتیان، سیدامین حسینی، سالار یوسف زاده و امیرحسین مختاریان به مربی گری آقای علی زارع دوست وسرپرستی آقای جواد رضا زاده مقام چهارم تیمی را کسب کرد.

وی اسامی مقام آوران رتبه دوم ر رشته 100*4 آزاد تیمی را آقایان مجید نصیری ، پیمان اباذری ، محمد کریم دهنوی و عرفان ایزدی ذکر کرد و افزود: در این دوره مسابقات مقام سوم ماده کرال پشت انفرادی را  آقای پیمان اباذری دریافت کرد.

این مسابقات از تاریخ یازدهم تا چهاردهم بهمن ماه جاری به میزبانی دانشگاه شهرکرد و با حضور دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان، هنر اصفهان، پیام نور اصفهان ، شهرکرد، فنی مهندسی گلپایگان  یزد و کاشان برگزار شد.