پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت ۲۲ بهمن

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۸ کد : ۸۰۸۸ اخبار دانشگاه

22بهمن سرآغاز شکوفایی نظامی است که نخستین تجربه حکومت دینی آنهم در قالب مترقی جمهوری اسلامی در دنیای امروز است.

برای استقرار این نظام، در این چهار دهه جانفشانی های معتقدانه و ایستادگی های متعهدانه ای صورت گرفته تا به بالندگی و شکوفایی امروز رسیده است.

به روان پاک همه ی شهدا و امام شهدا درود می فرستیم و به شور و عزم راسخ ملت غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی افتخار می کنیم که اینگونه به رغم برخی سختی ها و ناملایمات با همه ی توان پای اهداف مقدس انقلاب ایستاده اند و ایستادگی می کنند.

انشاءالله همانگونه که مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیرشان تأکید داشتند امسال نیز مانند سالهای قبل راهپیمایی 22 بهمن با حضور گسترده ی مردم ، جلوه های ماندگاری از حمایت امت انقلابی ایران از اسلام و انقلاب را به نمایش خواهند گذاشت.

حتماً اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه کاشان  که یکی از بزرگترین جوامع ایثارگری در بین ادارات دولتی در کل کشور را تشکیل میدهند، هم صدا و هم قدم با اقشار مردم در 22 بهمن امسال فریاد حمایت از آرمانهای امام و انقلاب را تکرار خواهند کرد.

به امید فرداهایی روشن تر و لبریز از موفقیتهای چشمگیر برای کشور بزرگ و مردم بلند همت ایران اسلامی.

دکتر عباس زراعت

رئیس دانشگاه کاشان