کسب سهمیه المپیاد توسط دانشجوی دختر شطرنج باز دانشگاه کاشان

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۶ کد : ۸۰۸۳ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه  کاشان از کسب سهمیه المپیاد توسط دانشجوی دختر شطرنج باز دانشگاه کاشان در مسابقات شطرنج دانشگاههای منطقه 6 خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: این مسابقات از تاریخ  هشتم تا چهاردهم بهمن ماه جاری به میزبانی دانشگاه اصفهان و با حضور دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان ، یزد، گلپایگان، خوانسار و کاشان برگزار شد.

وی افزود: در این مسابقات تیم شطرنج دانشگاه کاشان متشکل از خانمها نوشین تاجمیر، هانیه مجیدی، رژان رباطیان و مریم گلی به مربیگری و سرپرستی سرکار خانم سمیه جشنی آرانی، کاپ تیمی اخلاق را از آن خود نمود و در این مسابقات خانم نوشین تاجمیر مقام اول را در میز کسب کرد.

وی خاطر نشان کرد: در بخش مسابقات برق آسا (بلیتس) خانم نوشین تاجمیر با کسب مقام دوم، موفق به کسب سهمیه ی چهاردهمین المپیاد ورزشی سال 97 گردید.

رمضانی علوی گفت: بعد از گذشت 10 سال اداره کل تربیت بدنی، رشته ی شطرنج را بار دیگر در تقویم مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان گنجاند و دانشگاه کاشان امسال برای اولین بار تیم شطرنج دانشجویان دختر را جهت کسب سهمیه ی المپیاد به مسابقات شطرنج دانشگاههای منطقه 6 کشور اعزام نمود.