انتشار شماره چهارم زمستان ۹۶نشریه مهندسی و مدیریت انرژی

۱۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۷ کد : ۸۰۷۵ اخبار دانشگاه

شماره چهارم فصلنامه علمی پژوهشی مهندسی و مدیریت انرژی دانشگاه کاشان منتشر شد.

در این شماره از مجله مقالاتی با عناوین حذف بار فرکانسی چندمرحله‌ای در سیستم توزیع جزیره ‌‌شده، افزایش راندمان سلول‌ خورشیدی In0.5Ga0.5P با بهینه‌سازی پارامتر‌های ساختاری به روش پارامتریک، بررسی تأثیر عدم قطعیت بار بر اولویت اجرای برنامه‌های پاسخ‌گویی بار، مطالعات احتمالاتی ولتاژ در شبکه توزیع با حضور تولیدات پراکنده بادی با درنظرگرفتن مدل‌های استاتیکی بار با توزیع احتمال گاما، برنامه‌ریزی بهینه زمان‌بندی پمپاژ به مخازن شبکه‌های توزیع آب با کنترل هزینه استهلاک پمپ‌ها و بهبود عملکرد سیستم گرمایش از کف با استفاده از پل‌های فلزی به چاپ رسیده است.

نشریه علمی- پژوهشی مهندسی و مدیریت انرژی به مدیر مسئولی دکتر عباس کتابی و سردبیری دکتر محسن محسن نیا با هدف فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل اطلاعات، گسترش، پیشبرد و ارتقای سطح علمی در میان استادان و دانشمندان و اعتلای سطح دانش نظری وعملی در حوزه انرژی شامل مدیریت انرژی، راههای کاهش اتلاف انرژی، استفاده از انرژیهای نو و انرژی خورشیدی، بهینه سازی انرژی در صنایع مختلف اعم از سیستم های تولید، انتقال و ‌توزیع انرژی الکتریکی نیروگاهی، پالایشگاهی، پتروشیمیایی، معدنی و فرآوری، تبدیل انرژی، خودرو سازی ارائه می شود.

نشریه علمی پژوهشی مهندسی و مدیریت انرژی با مجوز شماره 3/11/2232 تاریخ 88/12/24 وزارت علوم تحقیقات وفناوری و با همکاری 1- دانشگاه اصفهان 2-دانشگاه سمنان 3- دانشگاه شهرکرد 4- دانشگاه صنعتی اصفهان 5- دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی 6- دانشگاه صنعتی شریف و مجوز انتشار از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاریخ 90/7/25 شروع به فعالیت نموده است این نشریه  بصورت فصلنامه و به دو زبان فارسی و انگلیسی مقالات پژوهشی محققان واستادان گرامی را منتشر می نماید. شماره ISSN چاپی مجله 2951-2345 می باشد.

کلیه مقالات منتشر شده در سایت نشریه به آدرس energy.kashanu.ac.ir قابل مشاهده می باشد و همچنین نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و در سایت SID به آدرس SID.IR نمایه شده است

.