کسب رتبه های برتر دانشجویان دانشگاه کاشان در جشنواره منطقه ای دانشگاه بدون دخانیات

۰۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۵ کد : ۸۰۲۶ اخبار دانشگاه

رئیس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان از کسب رتبه های برتر دانشجویان این دانشگاه در جشنواره منطقه ای دانشگاه بدون دخانیات خبر داد.

سید حسین حسینی افزود: در اولین جشنواره منطقه ای دانشگاه بدون دخانیات که آذرماه امسال در دانشگاه شهرکرد برگزار شد، از بین تعدادی از دانشجویان دانشگاه  کاشان که  با ارسال آثار خود در این جشنواره مشارکت داشته اند، تعداد چهار نفر از آنها موفق به کسب رتبه 1 و 3 در این جشنواره گردیدند.

وی اظهار داشت: در این جشنواره پس از داوری آثار، آقای سید سبحان حسینی رتبه اول در بخش ارائه مقاله و خانم ها عاطفه سقایی، فروغ علی حلوایی و خانم زینب جهان تاب رتبه سوم دربخش کاریکاتور را کسب کردند و هدایای نقدی دریافت نمودند.

لازم به ذکر است این جشنواره با همکاری مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاههای منطقه شش در روز چهارشنبه اول آذر ماه 1396 در دانشگاه شهر کرد برگزار شد.