از مهر امسال ۸ رشته جدید در دانشگاه کاشان دانشجو می‌پذیرد

۲۰ مرداد ۱۳۸۸ | ۱۴:۳۵ کد : ۸۰۲ اخبار دانشگاه

مدیر امور آموزشی دانشگاه کاشان گفت: برای سال تحصیلی 89-88 هشت رشته جدید  در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این دانشگاه دانشجو می‌پذیرند.

دکتر حسن بخشنده امنیه افزود: رشته‌های روانشناسی عمومی، مهندسی عمران، باستان‌شناسی و زیست‌شناسی سلولی مولکولی گرایش بیوتکنولوژی از رشته‌های جدید این دانشگاه در مقطع کارشناسی است.

وی همچنین رشته‌های مهندسی معدن در گرایش استخراج، مهندس منابع طبیعی در گرایش بیابان‌زدایی، مهندسی کامپیوتر در گرایش نرم‌افزار و حقوق جزا در گرایش جرم‌شناسی را از جمله رشته‌های سال تحصیلی جدید در مقطع کارشناسی ارشد امسال ذکر کرد.

وی اظهار داشت: در این رشته‌ها امسال نزدیک به 150 دانشجو جذب و مشغول به تحصیل می‌شوند.

وی، از پذیرش بیش از یک هزار دانشجو برای سال تحصیلی جدید در این دانشگاه خبر داد و گفت: این تعداد دانشجو در 60 رشته و گرایش این دانشگاه پذیرفته می‌شوند.

در دانشگاه کاشان بیش از هفت هزار دانشجو در 60 رشته و گرایش در شش دانشکده علوم، علوم انسانی، مهندسی، معماری و هنر، شیمی و منابع کویری در سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند.